5 KILO PASCAL (6+) (try-out) - BRONKS & SPINRAG

Manu hoort alles. De vis van de bovenburen,  de kleine wijzer van het Mickey Mouse horloge van de Joeri,  de buurvrouw die haar nagels lakt,  zelfs de prik in de colafles… Manu en Wim, twee broers. De ene is overgevoelig, de andere is doof. De ene verzamelt, de andere drumt. De ene probeert uit alle macht niets te horen, de andere probeert uit alle macht iets te horen.   Na een uit de hand ...


Waar
Fatima Klooster
Moorseelsestraat , 8501 Heule
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €; -26 jaar Niet genummerd: 6,00 €; UiTpas-tarief (enkel voor houder van een UiTpas met sociaal tarief.) Niet genummerd: 1,60 €
Reservatie
www.schouwburgkortrijk.be/voorstellin...
Telefoon: +32 (0)56 23 98 55
Contact
Fax: +32 (0)56 23 98 55, +32 (0)56 23 98 55
Links

Manu hoort alles.
De vis van de bovenburen, 
de kleine wijzer van het Mickey Mouse horloge van de Joeri, 
de buurvrouw die haar nagels lakt, 
zelfs de prik in de colafles…
Manu en Wim, twee broers. De ene is overgevoelig, de andere is doof. De ene verzamelt, de andere drumt. De ene probeert uit alle macht niets te horen, de andere probeert uit alle macht iets te horen.  
Na een uit de hand gelopen ruzie vlucht Wim weg. Iedereen maakt zich zorgen.
Dagen gaan voorbij zonder een teken van leven. Een zoekactie, speurhonden, helikopters… niets levert iets op. Alleen Manu, zijn overgevoelige broer, zou hem kunnen opsporen en terugvinden.
Waagt Manu de stap naar buiten en trotseert hij er alle geluiden? Of loopt de queeste die hem naar zijn broer moet leiden fataal af? 
Door de compacte en uitgekiende mobiele vormgeving van de hand van Philippe Van de Velde (Studio ORKA) zal deze voorstelling op verschillende locaties buiten de theaterzaal spelen.  
Deze voorstelling is een organisatie van Kinderkunstenorganisatie Spinrag.


Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid