38ste Officiële herdenking van de Onthoofden van München

Kerkelijke én Burgerlijke Plechtigheid ter nagedachtenis van de onthoofden van München en alle slachtoffers uit Groot-Zwevegem van de nazi-concentratiekampen en gevangenissen. Om 09:30 h samenkomst van de vaandels, om 10 uur de kerkelijke eredienst, om10:50 h de Plechtigheid aan het monument. Alle details en contacten : zie affiche. Attention : Cette année, un moment très spécial est prévu au ...


Waar
KulturoM at Sint-Eligiuskerk
Kerkstraat , 8552 Moen (Zwevegem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
NSB Moen/Zwevegem Centrum
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 056456556, 056455903, goossensfrans@hotmail.com, werner.depraetere@telenet.be

Kerkelijke én Burgerlijke Plechtigheid ter nagedachtenis van de onthoofden van München en alle slachtoffers uit Groot-Zwevegem van de nazi-concentratiekampen en gevangenissen.
Om 09:30 h samenkomst van de vaandels, om 10 uur de kerkelijke eredienst, om10:50 h de Plechtigheid aan het monument.
Alle details en contacten : zie affiche.
Attention : Cette année, un moment très spécial est prévu au monument pour ajouter le nom d'un prisonnier politique, également décapité à la hache à Munich, monsieur ALFRED STEUX. Ce monsieur Alfred Steux était originaire de Dottignies ( un gars de la région ).
Aandacht :
Dit jaar wordt er een heel speciaal moment voorzien aan het monument voor het bijplaatsen van de naam van een te München met de bijl onthoofde Politieke Gevangene, de heer ALFRED STEUX. Deze Alfred Steux was afkomstig van Dottignies ( een streekgenoot dus ).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid