25e Virtuele modelbouw wedstrijd georganiseerd door IPMS Moorsele

Omwille van de onzekerheid rond Corona zal de fysieke modelbouwtentoonstelling van IPMS Moorsele op 18 april 2021 NIET doorgaan in OC de Troubadour te Bissegem maar vervangen worden door een virtuele wedstrijd. Iedereen kan hieraan deelnemen door vanaf zondag 3 januari 2021 een foto van een maquette afgewerkt in 2020 op te laden in het expo 2021 foto-album op de Facebook pagina van IPMS ...


Waar
OC De Troubadour
Vlaswaagplein z/n, 8501 Bissegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
IPMS Moorsele
Prijs
gratis
Links

Omwille van de onzekerheid rond Corona zal de fysieke modelbouwtentoonstelling van IPMS Moorsele op 18 april 2021 NIET doorgaan in OC de Troubadour te Bissegem maar vervangen worden door een virtuele wedstrijd.
Iedereen kan hieraan deelnemen door vanaf zondag 3 januari 2021 een foto van een maquette afgewerkt in 2020 op te laden in het expo 2021 foto-album op de Facebook pagina van IPMS Moorsele. (https://www.facebook.com/IPMSMoorsele).
Per deelnemer kunnen maximum 3 verschillende maquettes worden ingeschreven.
Per maquette is er 1 foto toegelaten.
Er zijn 4 categorieën : vliegtuigen, militaire voertuigen, diverse, jeugd (tot en met 16 jaar).
Voor de winnaar in iedere categorie is er een aankoopbon van 30 euro bij Domino voorzien.
Foto’s opladen kan tot 31 maart 2021.
De foto’s op Facebook zullen door de webbeheerder ook worden geplaatst op de IPMS Moorsele Instagram pagina (https://www.instagram.com/ipmsmoorsele/) en op de website van IPMS Moorsele (https://www.ipmsmoorsele.be/virtuele-wedstrijd-expo-2021).
De jurering gebeurt aan de hand van de ‘likes’ (op Facebook en Instagram) en het aantal ‘klikken’ (op de website)gecombineerd met de punten toegekend na jurering door IPMS Moorsele clubleden.
De winnaars zullen bekendgemaakt en gecontacteerd worden op zondag 18 april 2021.
Meer info op https://www.ipmsmoorsele.be/expo-2021

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid