21 Mix & Match Expeditie Fortnite + Clownerie

Ga jij mee op avontuur in Avelgem? In stoere teams gaan we op geheimzinnige zoektocht in Avelgem! Slaagt jouw team in alle opdrachten? Of ontknoop jij als eerste de geheimzinnige rebus? Een leuke en avontuurlijke zoektocht! Kom achter je computer uit en speel met ons Fortnite in real life bij Mix & Match! Door middel van nerf guns gaan de deelnemers met elkaar de strijd aan om de titel ‘beste ...


Waar
Jeugdlokaal Outrijve
Outrijveplein z/n, 8582 Outrijve
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienst Jeugd en Cultuur Avelgem
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Standaard: € 16,00; MiaStandaard: € 3,20
Reservatie
Bestel tickets
Leeftijd
6+

Ga jij mee op avontuur in Avelgem? In stoere teams gaan we op geheimzinnige zoektocht in Avelgem! Slaagt jouw team in alle opdrachten? Of ontknoop jij als eerste de geheimzinnige rebus? Een leuke en avontuurlijke zoektocht! Kom achter je computer uit en speel met ons Fortnite in real life bij Mix & Match!
Door middel van nerf guns gaan de deelnemers met elkaar de strijd aan om de titel ‘beste Real Fortnite Player’ te winnen. En natuurlijk mogen de legendarische Fortnite dansjes niet ontbreken!
In de namiddag leren we de clown uithangen tijdens de workshop clownerie!
Clowns, narren, grappige mensen? Via de humor kan je soms de meest ernstige dingen zeggen! Grappig zijn is echter niet makkelijk! Leer je uitdrukken via grappige momenten. Leer grappig zijn! Waarom is de ene grappig en de andere niet? Alles draait om timing! Slechte timing en de grap is flauw. Goede timing en de zaal of persoon brult het uit! Volg deze workshop en leer het aan.
Meebrengen: Goeie schoenen en eventueel regenkledij
Lunchpakket en herbruikbare fles water (genaamtekend)
activiteit van 9 tot 16 u (opvang vanaf 8 u en tot 17.30 u)
prijs inclusief fruitsapje en koek
Neem contact op met de dienst jeugd en cultuur Avelgem als je voor deze dag wilt inschrijven : 056 65 30 90

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid