21 Mix & Match Crea atelier: ‘Diamond Painting’ +

Ken jij de nieuwe rage Diamond Painting al? Diamond Painting is een bijzondere techniek om een schilderij te maken met kleine diamantsteentjes. Het is precisiewerk maar werkt heel rustgevend. We voorzien verschillende kleine sets waarvan je het prachtig eindresultaat mag meenemen naar huis! Wedden dat iedereen jaloers zal zijn op jouw prachtig parel schilderij? In de namiddag gaan we met z’n ...


Waar
Jeugdlokaal Outrijve
Outrijveplein z/n, 8582 Outrijve
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienst Jeugd en Cultuur Avelgem
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Standaard: € 16,00; MiaStandaard: € 3,20
Reservatie
Bestel tickets
Leeftijd
6+

Ken jij de nieuwe rage Diamond Painting al?
Diamond Painting is een bijzondere techniek om een schilderij te maken met kleine diamantsteentjes. Het is precisiewerk maar werkt heel rustgevend.
We voorzien verschillende kleine sets waarvan je het prachtig eindresultaat mag meenemen naar huis! Wedden dat iedereen jaloers zal zijn op jouw prachtig parel schilderij?
In de namiddag gaan we met z’n allen hinderniszwemmen in het zwembad van Avelgem! Overwin jij de gekste hindernissen in de wilde oceaan?
Meebrengen: Zwemgerief
Lunchpakket en herbruikbare fles water (genaamtekend)
activiteit van 9 tot 16 u (opvang vanaf 8 u en tot 17.30 u)
prijs inclusief fruitsapje en koek
Neem contact op met de dienst jeugd en cultuur Avelgem als je voor deze dag wilt inschrijven ; 056 65 30 90.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid