20 jaar fotograferen: een presentatie van Nick Hannes

Tijdens deze lezing overloopt documentair fotograaf Nick Hannes 20 jaar fotograferen, aan de hand van zijn projecten over de voormalige Sovjet-Unie, de Middellandse Zee en Dubai. Hij vertelt daarbij over zijn manier van werken ter plaatse, maar ook over de voorafgaande research over zijn onderwerpen. Want Hannes' fotografie is niet vrijblijvend. Gebruik makend van humor en metaforen formuleert ...


Waar
KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
Etienne Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Postuniversitair Centrum
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
Reservatie
puc.kuleuven.be/opleidingen/info/3546
Leeftijd
18+
Links

Tijdens deze lezing overloopt documentair fotograaf Nick Hannes 20 jaar fotograferen, aan de hand van zijn projecten over de voormalige Sovjet-Unie, de Middellandse Zee en Dubai.

Hij vertelt daarbij over zijn manier van werken ter plaatse, maar ook over de voorafgaande research over zijn onderwerpen. Want Hannes' fotografie is niet vrijblijvend.

Gebruik makend van humor en metaforen formuleert hij een visuele kritiek op onze neoliberale maatschappij, waarin consumptie en entertainment voor velen het hoogste doel lijken te zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid