10-daagse feest Lange Munte: Leeskriebels

Ga mee op leesavontuur in buurtpark Lange Munte. Op zes leuke plekjes kan je luisteren naar spannende verhalen. Met een paar munten en een kaartje op zak kan je op ontdekking naar de maan, het bos of de stad? Elke 20 minuutjes stap je mee in een fonkelnieuw avontuur. Doorlopend kan je in de Grote zaal terecht bij Lemon Lizzie voor een knutselsessie in thema. Iedereen is welkom. De vertellingen ...


Waar
OC Lange Munte
Beeklaan 81, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC Lange Munte
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Leeftijd
5+
Links

Ga mee op leesavontuur in buurtpark Lange Munte. Op zes leuke plekjes kan je luisteren naar spannende verhalen. Met een paar munten en een kaartje op zak kan je op ontdekking naar de maan, het bos of de stad? Elke 20 minuutjes stap je mee in een fonkelnieuw avontuur.

Doorlopend kan je in de Grote zaal terecht bij Lemon Lizzie voor een knutselsessie in thema.

Iedereen is welkom. De vertellingen zijn op maat van 3e kleuters en het 1e & 2e leerjaar. Kom mee genieten, want als het kriebelt… moet je lezen!

zaterdag 25 september 2021
doorlopend van 10 tot 12 uur | elke 20 minuten start een nieuw verhaal
gratis activiteit, vrije toegang (reserveren of inschrijven is niet nodig)
in het Oogatelier, de Parktent, de Boomhut, de Sprookjesmobiel, de buurtbib en de Grote Zaal
Het is aangeraden stevig stevig schoeisel of botjes te dragen in het park. Het kan er nat en drassig zijn.

Leeskriebels is een organisatie van openbare bibliotheek Kortrijk [buurtbibliotheek Lange Munte] i.s.m. Freinetschool de Baai, Sint-Amandsbasisschool de Wielewaal en het Oogatelier en is onderdeel van het event 'OC Lange Munte breekt open'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid