Zomersluiter

Zuiders zonnige zomer? Mja, dat viel misschien wat tegen. Bruisende festivalkalenders, een regio vol activiteiten, tropische bestemmingen en een overweldigende barbecue geur overal? Ja, zeker, we lieten het niet aan ons hart komen, ondanks het mindere weer. Met deze sfeerbeelden in het achterhoofd sluit Zuidwest de zomer af. Bovendien vieren we de 2de verjaardag van UiTPAS zuidwest! En we stellen de gloednieuwe UiTPASapp voor de regio voor! Nog meer reden voor een feest dus! Noteer alvast 14 september 2017 in je agenda, want dan trekken we met ZOMERSLUITER naar de gemeentelijke hovingen in Wevelgem (Vanackerestraat 20, 8560 Wevelgem).

Het wordt een fantastisch feest! Vanaf 16u starten we met de zomersluiter for kids met kinderanimatie van Oenanthe en de Twiggies. Beleef Bubblebal, lasertag, een klimmuur, spring op een luchtkussen en ervaar het verhaal van de Twiggies... Volwassenen kunnen er genieten van een hapje en een drankje met zomerse beats en tunes van het Kokopelli DJ-team.

Vanaf 19u is het tijd voor live muziek met de folk covers van Barabas. Gedreven door de wil om vooral zelf plezier te maken, wekken ze met hun opzwepende ritmes en uitnodigende meezingers een grote glimlach bij het publiek op. Ze zetten Ierse folk-klassiekers naar hun eigen hand of 'verfolken' nummers als 'Just Can't Get Enough', 'Centerfold', ... 

Daarna nemen Roel Vanderstukken en de Corsari’s je op sleeptouw met hun covers uit de 50’s en 60’s. De Corsari’s noemen zichzelf “het nieuwe balorkest”, want “het orkest speelt ten dans”! De Corsari’s brengen uitsluitend nummers uit de jaren '50 en '60, hit na hit, klassieker na klassieker, millionseller na millionseller! Ze hebben één opmerkelijke doelstelling : dat het publiek het orkest de rug toekeert… De Corsari’s willen het publiek aan het dansen brengen, geen show om naar te kijken maar een dansfeest voor jong en oud.

En vergeet zeker je UiTPAS niet, want in ruil voor 2 punten krijg je een gratis ijsje of een gratis drankje! Maar wacht! In ruil voor 2 punten kan je ook een meet & greet winnen met Roel Vanderstukken!

Nog geen UiTPAS!? Kom tijdens ZOMERSLUiTER naar de UiTPAS-caravan, zuidwest zorgt in een handomdraai voor het nodige!

Op de zomersluiter lanceren we de UiTPAS app voor de hele regio! Met de UiTPAS app koppel je jouw UiTPASnummer aan je app en kan je zo je smartphone gebruiken als UiTPAS. De app bewaart je UiTPASnummer en maakt er ook een barcode van. Zo kan je je smartphone gebruiken aan een UiTPASbalie om een punt te sparen of voordelen om te ruilen. Met de UiTPAS app kan je ook aan spaarzuilen een punt sparen door de QR-code te scannen op het schermpje van de spaarzuil. Wanneer je een punt spaart met de app kan je snel kijken welke voordelen er worden aangeboden op de locatie.

Programma:

16u-19u: zomersluiter for kids met Bubblebal, lasertag, een klimmuur, ...

16u tot 19u & 20u30 tot 21u30 : Kokopelli DJ-team

Vanaf 19u is het tijd voor live muziek met Barabas (folk covers) en Roel Vanderstukken en de Corsari's (50's en 60's covers). 

Media Folder

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid