Zomercampagne UiTPAS

De hele zomer lang is er van alles te beleven, horen, zien en doen in Zuid-West-Vlaanderen. Unieke festivals en kunstroutes, concerten en feestelijke markten, sportevents en gezellige zomerpicknicks… Het is onmogelijk om je hier te vervelen!

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? UiT gidst je door de zomer! Bekijk de zomergids online. Daar vind je het volledige overzicht met activiteiten in de regio van juni tot september. Daarnaast hebben we enkele activiteiten UiTgelicht met wat meer informatie. Alle actuele info vind je in onze online kalender op www.uitinzuidwest.be.

Spot de UiTPAS caravan

UiTPAS komt tijdens de zomer naar jou toe! Met de UiTPAS caravan trekt UiT in de zomermaanden de regio rond. Heb je de caravan gespot? Kom ons dan zeker een bezoekje brengen. Aan de caravan krijg je meer informatie over de UiTPAS, kan je GRATIS je persoonlijke UiTPAS registreren en alle pashouders kunnen er punten sparen en omruilen. Het is dus zeker de moeite om eens langs te komen. Het logo van de caravan duidt aan op welke activiteiten we aanwezig zijn.

Wedstrijd

Onze caravan is uitgerust met een decor én fotobooth. Poseer voor onze UiTPAS caravan en maak kans op een duosprong, een restaurant bon of beleef samen met 10 vriendjes een leuke dag in een indoor speelparadijs. Begin oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.
Volg UiT in zuidwest en de wedstrijd via facebook 

 

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid