Summer @ Lauwe

Een super gezellig kindvriendelijk festival met straattheater, muziek, dans, streetfood, avondmarkt, kidsstreet en vuurwerk. Dat is steevast het recept van Summer @ Lauwe dat intussen aan haar vierde editie toe is. 

Het centrum van Lauwe wordt dankzij dit volksfeest nog net dat tikkeltje gezelliger. Om het publiek op te warmen trapt Summer @ Lauwe net zoals elk jaar af met de Lauwse Harmonie. Na het opwarmertje is het dan tijd om de stembanden en dansbenen pas echt los te maken.

De Sjalala's zorgen voor meezingers met een vleugje blues en country. Met 'T Zinkt gaan we op hetzelfde elan verder onder het motto "zingen om de stress te doen zinken". Ben je een rasechte 80's boy of girl? Dan zullen de covers en mash-ups van "De Tachtigers" je zeker kunnen bekoren!

Meer een Eric Clapton fan? Mis dan zeker de tijdloze muziek van de 5-koppige bluesrock coverband "Amnesia" niet! Wie het over een volledig andere boeg wil gooien is dan weer bij accordeonist Seppe Vandewalle aan het juiste adres.

Maar het volksfestival is meer dan muziek alleen! Ook straattheater is sterk vertegenwoordigd op het festival: Abigail Collins drijft de spot met de Brexit, je maakt kennis met de vreemde wezens die zichzelf "Space-ci-men" noemen, win een prijs op het rad van Ale Risorio of ontdek de vurige gerechten van Sopa De Fuego.

Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het kleinste museum ter wereld! Bewonder ook de sierlijke bewegingen van de dansgroep Dance & Glitter en turnclub Vaste Vuist. Het festival sluit af met een knaller! 

Praktisch

Wanneer: vrijdag 21 juli - 17u30

Waar: Centrum Lauwe - Lauweplaats Lauwe (Menen)

Info & tickets: www.summeratlauwe.com - 0496 12 59 62

Created at: 22/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid