Salto Festival

Op zondag 8 juli palmt het stadsfestival Salto opnieuw het centrum van Menen in. Langsheen een uitgekiend parcours kunt u op diverse locaties genieten van muziek, dans, beweging en vele verrassingen. Kinderen kunnen zich uitleven in het familiepark, verpozen kan op één van de terrasjes of bij een leuke foodtruck.Dit jaar zet Salto de hele stad in de steigers. Letterlijk, want zeven kunstenaars gewapend met duizenden plastic bouwblokken ‘verbouwen’ de hele stad. 
Geen Salto zonder bluescorner. Dit jaar te gast: Ed De Smul, Tiny Legs Tim en levende legende Roland.  Maar ook het familietheaterpark! is terug. Het Bois de Boulogne (Oude Leielaan) wordt opnieuw omgetoverd tot een wonderbaarlijke plaats waar jong en oud hun hartje kunnen ophalen aan verrassende voorstellingen. Zet daarbij nog een hoop mobiele acts, en Salto wordt een echte totaalbelevenis! Salto 2018 wordt afgesloten met een concert van Daan op de Groentenmarkt. 

Spot de UiTPAS caravan op Salto Festival!

UiTPAS komt tijdens de zomer naar je toe! Met de UiTPAS caravan trekt UiT in de zomermaanden de regio rond. Heb je de caravan gespot? Kom ons dan zeker een bezoekje brengen. Aan de caravan krijg je meer informatie over UiTPAS, kan je GRATIS je persoonlijke UiTPAS registreren en alle pashouders kunnen er punten sparen en omruilen. Het loont dus de moeite om langs te komen. Neem een foto aan de caravan, post hem op Instagram of Facebook, vermeld #UiTinzuidwest en maak kans op onder meer een duikinitiatie, restaurantbon of beleef een leuke namiddag met 10 vriendjes in een indoor speelparadijs! 

Media Folder

 

Praktisch

Wanneer: Zondag 8 juli vanaf 15u

Waar:  Menen

Info: http://saltofestival.be/index.html

 

Created at: 21/06/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid