Robinson Crusoe

Iedereen kent het verhaal van de man op het onbewoond eiland. Er werd een boek over geschreven, een film over gemaakt en een spelprogramma "Expeditie Robinson". Er bestaat echter ook een kindvriendelijke versie van de film "Robinson Crusoe" waarin duidelijk wordt, dat het eiland helemaal niet zo onbewoond is.

 

 

Papegaai Mardi (Dinsdag) woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland : Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt. Maar Mardi staat helemaal open voor het avontuur! Wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te raken!

Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen 'mens'. Langzaamaan maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

 

Praktisch

Wanneer: woensdag 15 maart - 13u30

Waar: Spikkerelle - Scheldelaan 6 Avelgem

Info & tickets: www.avelgem.be - 056 65 30 90

Created at: 07/03/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid