PreCongé

Precongé, het woord zegt het zelf, betekent nog eens goed feesten voor het echte verlof kan beginnen. Om al volledig in verlofsfeer te komen, organiseert Waregem een uiteenlopende reeks van evenementen tijdens Precongé.

De officieuze voorloper van het verlof gaat van start met de Taptoe 50 jaar affiliatiefeesten op donderdag 22 juni. Dat belooft een muzikale avond op de Zuidboulevard te worden met onder andere optredens van showband Calypso, de Ypres Surrey Pipes en Drums en het Waregems Harmonieorkest. 

In het weekend kan je rond de Zuidboulevard rondsnuisteren op de Home Made Markt. Daar vind je handgemaakte producten van Waregemse creatievelingen. Wie liefhebber is van luchtballonnen moet dan weer op de Ballonhappening aan de sporthal van het jeugdcentrum zijn. Daar stijgen tientallen kleurrijke luchtballonnen op, zelfs in de vorm van die kleine populaire gele figuurtjes.

Maar ook de kinderen worden niet vergeten! Zij kunnen zich in de Kinderstad rond de stadionvijvers uitleven op springkastelen, een hindernissenparcours, een ballendorp met trampolines en nog zo veel meer! Ben je sportief aangelegd? Vergeet dan zeker de City Mountainbike Challenge niet! Een extra troef dit jaar is dat Precongé ook nog eens samenvalt met Lions Boulevard, het foodtruckfestival waar een brede waaier aan culinaire gerechten geserveerd wordt.

Praktisch

Wanneer: donderdag 22 tem zondag 25 juni

Waar: Zuiderpromenade en Stadionvijvers Waregem

Info & tickets: www.waregem.be - 056 62 12 11

 

 

Created at: 13/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid