Openluchtfilm: Demain tout commence

Te mooi weer om naar de cinema te gaan? Dan heeft de gemeente Anzegem dé oplossing voor jou! 

Op zaterdag 19 augustus kan je namelijk genieten van de film "Demain tout commence" en dit bij ondergaande zon of onder de blote sterrenhemel! Bovendien hoef je er zelfs niets voor te betalen! De hoofdrol in de Franse komedie wordt vertolkt door Omar Sy, ook wel bekend van "Les intouchables" en "Samba". 

Startscenario van "Demain tout commence" is het zonnige zuiden van Frankrijk. Daar leidt Samuel, het hoofdpersonage, een rustig en zorgeloos leven aan de kust. Hij woont er vlakbij de mensen van wie hij houdt, zonder verantwoordelijkheden en zonder hard te werken. Tot één van zijn vroegere veroveringen laat weten dat hij vader is van een paar maanden oude baby, Gloria.

De vrouw laat de baby achter bij een verbaasde Samuel. Hij ziet het echter niet zitten om voor zijn dochter Gloria te zorgen en is vastberaden om het kindje terug te brengen naar haar moeder. Halsoverkop vertrekt hij naar Londen, op zoek naar de moeder, maar zonder succes.

Acht jaar later zijn de twee onafscheidelijk geworden en hebben Gloria en Samuel hun leven opgebouwd in Londen. Dan duikt echter de moeder van Gloria op en wil ze haar dochter terug... De film is een rasechte feelgood-film die je na afloop met een warm gevoel door het leven doet trippelen. Neem dus je kussens en dekens mee en settel je voor een beklijvende film op het grasveld van de Kleine Kluis!

Praktisch

Wanneer: zaterdag 19 augustus - 21u00

Waar: Kleine Kluis - Gijzelbrechtegemstraat 42 Anzegem

Info & tickets: www.anzegem.be 

 

 

Created at: 08/08/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid