Movo figurentheater

Movo is een kluizenaar, een onderzoeker van beweging. Hij droomt van vliegen. Samen met Mormel woont hij in zijn donkere werkruimte, omgeven door zijn ontwerpen en uitvindingen. Beweging heeft geen geheimen voor hem. Of toch? 
Beeldend kunstenaar Bruno Smeyers maakt met 'Movo' een sprookjesachtig en beeldend kortverhaal zonder woorden. In en klein tentje staat een vernuftige installatie vol verrassende details. Figuren, kastjes en luikjes worden er mechanisch in beweging gezet. Een heerlijke fantasiewereld vol nostalgie. 

'MOVO' VAN BEELDEND KUNSTENAAR BRUNO SMEYERS IS EEN BIJZONDER VERNUFTIGE INSTALLATIE VOL VERRASSENDE DETAILS. (...)TUUR DEVENS

EXTRA: 'Geef me vleugels...'
Aansluitend op 'Movo' kan je bij Majella Hugelier terecht voor een open atelier ouder/kind. Snuister in boeken, ontdek materialen, sla je vleugels uit en maak samen een kunstwerk geïnspireerd door al wat vliegt.

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 10 februari - verschillende tijdstippen

Waar: Bibliotheek Kortrijk - Leiestraat 30, Kortrijk

Info & tickets: http://www.spinrag.be/programma/movo

Created at: 01/02/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid