MANdolinMAN invites Jan De Smet, Liliane Saint-Pierre & Herr Seele

MANdolinMAN is het unieke muzikale project van Andries Boone, Dirk Naessens, Maarten Decombel en Peter-Jan Daems.  Allen bespelen ... de mandoline. 

"Wat zou dat geven ? “ dacht MANdolinMAN  toen ze de drie “artiesten” uitnodigden om samen een muzikale productie op te zetten. 

Een culturele clash ! Un grand boum !!  Nen Revue du jamais vue !!

Het resultaat van deze “culture clash” kan U horen, zien en meemaken in een ongeziene BAZAAR BIZAR van ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld (of toch tenminste de rand van die hoeken) . U mag ook zeer benieuwd zijn naar wat er “tussen de liedjes” zoal zal gebeuren…  

De gasten waren snel gevonden. Jan De Smet draagt MANdolinMAN reeds van bij hun start een warm hart toe en is altijd te vinden voor vreemde muziekjes.  Herr Seele is ook niet te beroerd om een mandoline vast te pakken. Tegenover zoveel mannelijk testosteron kan enkel een vrouw met een stem die reikt tot in Parijs standhouden …. Liliane Saint-Pierre.

De levensloop en de geschiedenis van Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet is zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Grande Soirée De Revue moet leiden. Het is een beetje zoals het Franse spreekwoord zegt  “les extrêmes se touchent” . 

Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, voor deze tournee aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit dan toch nog tot een smaakvol geheel worden omgevormd.

Media Folder

Praktisch

Wanneer: Vrijdag 6 april - 20u

Waar: CC De Schakel - Schakelstraat 8, Waregem

Info & tickets: https://www.ccdeschakel.be/Podium/?p=10#modal=/Podium/3208/MANdolinMAN_invites_Jan_De_Smet_Liliane_Saint_Pierre_Herr_Seele/MANdolinMAN

Created at: 29/03/2018

Reactie toevoegen

Reacties

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid