Kokopelli 2017

Wie van multiculturaliteit in al zijn facetten houdt, moet het weekend van 19 mei in Gullegem zijn! De 11e editie van het Kokopelli festival toont ook dit jaar de diversiteit in de wereld. Het centrale thema ditmaal: gezondheid.

Kokopelli betekent vier dingen: de wereld in het centrum van Gullegem, culturele diversiteit, ecologisch en een avontuurlijk muzikaal aanbod. Maar het festival is meer dan wereldmuziek alleen! Naast bands en dj's uit alle windstreken kan je ook nog stand-up comedy en straattheater bewonderen. Omdat Kokopelli ook mikt op gezelligheid zijn er ook ontspanningspunten en kinderanimatie voorzien in nauwe samenwerking met de Gullegemse jeugdbewegingen en verenigingen.

Op verschillende manieren maken de festivalgangers kennis met vreemde culturen. Van multiculturele workshops tot allerlei kraampjes met gerechten uit de wereldkeuken. Een aantal organisaties sensibiliseren de bezoekers over duurzame thema’s als fair trade, waterschaarste en huisvestings-problemen. Een festival met een boodschap dus! 

Iedereen is welkom op Kokopelli: Kinderen, jongeren, ouderen, gezinnen, scholen uit Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk. Maar ook rolstoelgebruikers, mensen met een beperking, holebi's en transgenders krijgen de kans om zich onder te dompelen in de wereld van diversiteit en multiculturaliteit. 

 

Praktisch

Wanneer: vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei 

Waar: Goet te Wynckele - Peperstraat 12 Gullegem

Info & tickets: www.kokopelli.be 

 

Created at: 09/05/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid