Kasteelfestival Bossuit

Wie zich eventjes een kasteelheer of kasteelvrouw wil wanen, moet op zondag 18 juni op het Kasteelfestival Bossuit zijn!

Wegens succes tijdens voorgaande jaren wordt het festival nogmaals verlengd. Dit jaar wordt het domein rond het kasteel al voor de 3e keer omgetoverd tot de unieke locatie van het Kasteelfestival Bossuit.
Net zoals de traditionele festivals kunnen muziekliefhebbers er hun hartje ophalen tijdens allerlei akoestische optredens van zowel professionele als lokale bands.

Aangezien het festival de ideale daguitstap voor het gezin wil zijn, is er ook kinderanimatie voorzien in het thema van het kasteel. Zo kunnen de kinderen onder andere kennismaken met volksspelen, zich laten schminken tot de mooiste prins of prinses en "vissen" vangen in de visput.

Wie fan is van mooie, "oldschool' voorwerpen moet ook zeker eens een kijkje nemen op de rommel- en artisanale markt! Heb je de binnenkant van het kasteel altijd al eens in het echt willen zien in plaats van op TV? Breng dan zeker ook een bezoekje aan het kasteel zelf. Speciaal voor het Kasteelfestival zet het kasteel namelijk zijn deuren open. Er werd ook aan de hongerige en dorstige magen gedacht. Op het uitgebreid zonneterras kan je namelijk proeven van heerlijk eten en lekkere drank uit eigen streek!

 

Praktisch

Wanneer: zondag 18 juni - vanaf 11u00

Waar: Kasteel van Bossuit - Doorniksesteenweg 581 Bossuit

Info & tickets: www.facebook.com/kasteelfestival - 0474 39 97 16

 

 

Created at: 13/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid