Jongerentheaterproject met Michaël Vandewalle

Naar een theatervoorstelling gaan, betekent voor de meesten sit back, relax en genieten van een mooi toneelstuk. Bij sommige toeschouwers echter, kriebelt het om zelf eens op dat podium te staan en in de huid te kruipen van één van de acteurs. Dankzij het jongerentheaterproject van het cultuurcentrum Wevelgem kan dit!

 

 

In samenwerking met Theater Antigone en CC De Spil organiseert CC Wevelgem een jongerentheaterproject voor iedereen tussen 18 en 25 jaar. Samen met regisseur Michaël Vandewalle ga je aan de slag met tekstmateriaal. Hij leert je de kneepjes van het vak in drie theaterworkshops. Ervaring is niet vereist!

Na de workshops is het tijd om je acteertalent te bewijzen en te tonen wat je geleerd hebt! Met de geselecteerde jongeren werkt regisseur Michaël Vandewalle na de workshops namelijk verder aan een volwaardige avondvoorstelling. Volgend seizoen reist de voorstelling langs de Vlaamse podia voor een tiental voorstellingen. Niet aarzelen dus, gewoon doen!

Praktisch

Wanneer: zaterdag 29 april tem maandag 1 mei - 13u00

Waar: OC De Stekke - Sint-Maartensplein 12 Moorsele

Info & tickets: www.ccwevelgem.be - 056 43 34 95

Created at: 18/04/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid