"Jong bloed" met Jens Dendoncker en Soe Nsuki

Een avondje buikspieren trainen en dit met een glimlach op je snoet? Het kan! Tijdens het dubbelprogramma "Jong Bloed' bezorgen opkomende talenten Jens Dendoncker en Soe Nsuki je een lachwekkende avond!

De twee tegenpolen bundelden de krachten en laten alle comedyliefhebbers bijna in hun broek doen van het lachen. Ze brengen elk hun eigen show waarin hun stijl en eigenheid duidelijk naar boven komt. 

Met drie comedyprijzen op zak en een hoge aaibaarheidsfactor veroverde Jens Dendoncker reeds menig cultuurpodia in Vlaanderen en Nederland. Ook voor Soe Nsuki is de comedywereld intussen geen onbekend terrein meer.

Zo stond ze al in de finale van de strijd om de Culture Comedy Award (dé stand-up comedywedstrijd van de Benelux). Daarna ging het alleen nog bergop en verzorgde ze onder andere het vaste voorprogramma van Thomas Smith maar ook de voorprogramma's van de bekende comedians Alex Agnew en Philippe Geubels tijdens hun try-outperiode.

 

 

Praktisch

Wanneer: vrijdag 23 september - 20u15

Waar: Spikkerelle - Scheldelaan 6 Avelgem

Info & Tickets: www.avelgem.be/spikkerelle

Created at: 13/09/2016

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid