Grensrock

Festival als Pukkelpop, Rock Werchter, Tomorrowland behoeven intussen geen introductie meer, maar ook het gratis festival Grensrock in Menen is niet aan haar proefstuk toe!Integendeel, het viert al haar 30ste verjaardag!

Voor de 30ste editie van het festival haalden de programmatoren het onderste uit de kan en mocht het net dat ietsje meer zijn. Nieuw dit jaar zijn het kidZdorp, een uitbreiding van het eetdorp en ook de twee dj's die tussen de groepen door het beste van zichzelf geven. Eén ding staat vast: het wordt een editie waarbij de nadruk vooral ligt op het concept van een familiefestival.

Iedereen is welkom op het gratis festival: van jong tot oud, van Menenaar tot niet-Menenaar. De kleinste "rockers" en muziekliefhebbers kunnen op zaterdag meezingen en dansen met de liedjes van Kapitein Winokio. Zijn ze niet te vinden voor muziek? Dan kunnen ze zich uitleven in het kidZdorp op een rodeo surf board en springkastelen. Ze kunnen zich het gekste kapsel aanmeten of zich even een rockster wanen tijdens een "rock" fotoshoot. Hebben ze dorst gekregen van al die activiteiten? Dan kunnen ze hun dorst lessen aan de mocktailbar.

Ook voor de iets grotere muziekliefhebbers is er voor elk wat wils voorzien. Van de country en blues van Ride This Train tot de dance en electro van The Subs. Van de rock van Admiral Freebee tot de shoegaze en indie van Sperwer. Ook de minder bekende muzikale talenten krijgen een plaats op de affiche van Grensrock. Ontdek bijvoorbeeld It It Anita met hun punkmuziek of wat dacht je van nog stevigere muziek met de noiserock van The Guru Guru?

Wie graag geniet van enkele culinaire lekkernijen kan de lekkere geuren opsnuiven in het eetdorp. Daar kunnen jullie je maagje naar hartelust vullen met onder andere hamburgers, de Grensrock frieten, taco's, koffie en pasta. Proef zeker ook eens de speciale festivalversie van de GinUp!

Praktisch

Wanneer: vrijdag 23 en zaterdag 24 juni

Waar: Brouwerspark, Piketpoort Menen

Info & tickets: www.grensrock.be - 056 51 97 81

Created at: 13/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid