Food & Art festival

Twee jaar na de eerste editie van Harelbeke Ommegang besloten de organisatoren het over een andere boeg te gooien. Het Harelbeeks Feestcomité stak de koppen bij elkaar en kwam met een nieuw concept: Food & Art Festival! 

In de plaats van de avondmarkt komt nu een Food & Art festival waar bezoekers kunnen smullen en genieten van een kunst- en foodmarkt! In de omgeving van het park en het station kan je onder andere kennismaken met de wereldkeuken en de opkomende trend van foodtrucks. 

Ook lokale kunstenaars worden in de spotlight gezet en krijgen de kans om hun werken voor te stellen aan het publiek. Heb je na het smullen van de gerechten uit de wereldkeuken een energieboost gekregen? Gooi dan de benen los op de beats van DJ's Vicky & Marcel

Maar ommegang zou geen ommegang zijn als er ook geen kermis zou staan. Ditmaal staat deze in de stationsomgeving. Ben je benieuwd wat het nieuwe cultuurseizoen van CC Het Spoor in petto heeft? Mis dan zeker de voorstelling van hun nieuwe seizoensbrochure niet tijdens het Food & Art festival!  

Praktisch

Wanneer: zaterdag 27 mei - 17u00

Waar: Stadspark - Stationsstraat Harelbeke

Info & tickets: www.harelbeke.be 

Created at: 16/05/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid