Familiepicknick

Op 16 mei gaat de week van de opvoeding van start. En dat betekent extra aandacht voor alles wat met kinderen opvoeden te maken heeft!

De week van de Opvoeding wil positieve opvoedingsstijlen promoten, opvoeden zichtbaar en bespreekbaar maken en het aanbod opvoedingsondersteuning promoten. Verschillende lokale actoren ondersteunen dit initiatief ook door zelf evenementen te organiseren en zo het aanbod aan opvoedingsondersteuning meer bekendheid te geven.

Eén van die lokale actoren zijn de Anzegemse gemeentelijke diensten/adviesraden.  Zij organiseren een familiale picknick met leuke randanimaties zoals springkastelen, verrassende sportspelen, een verhalentent, ecopercussie, sherborn, een kleiworkshop, ....

Breng je eigen picknick en dekentje mee en vlij je neer op één van de avontuurlijkste plekjes in Anzegem.  Intussen kan je met je hele gezin genieten van een budgetvriendelijke bar, gezonde groenten- en fruitsnacks en bovenal fijne dingen om samen met je kinderen te beleven.

Praktisch

Wanneer: zondag 21 mei - 11u30

Waar: Kleine Kluis - Gijzelbrechtegemstraat 42 Anzegem

Info & tickets: www.anzegem.be - 056 68 82 50

Created at: 16/05/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid