Dubbeldate

Een hilarische komedie met verrassende wendingen en kleurrijke personages. Dat is wat je kan verwachten van de theatervoorstelling "Dubbeldate".

Toneelgezelschap Het Prethuis maakte al vele kwalitatieve producties voor een breed publiek. Dat bewezen ze al met onder andere de komedies "De Quaghebeurs" en "Van kwoad nor erger", die door het publiek zeer gesmaakt werden. Ook dit voorjaar toeren ze met een nieuwe hilarische voorstelling, "Dubbeldate". Een productie waarin niemand minder dan Vlaanderens populairste moeder en dochter uit F.C. De Kampioenen verrassende personages vertolken.

De sexy excentrieke Irène is moeder van de saaie, klassiek geklede Dorothy (ze is op z’n zachts gezegd ‘Hotter than her daughter’). Irène vindt dat het hoog tijd is dat haar dochter eens uitbreekt en in plaats van eeuwig te studeren ook eens tijd zou vrijmaken om te ‘daten’. Irène is hier namelijk een experte in, regelmatig heeft ze afspraakjes met (jongere) mannen.

Irène stelt Dorothy voor een voldongen feit als ze op een avond een ‘Dubbeldate’ organiseert. Een ‘date’ voor haar dochter en een ‘date’ voor zichzelf. Ze heeft de mannen zorgvuldig gescreend en hun profiel goed bekeken. De avond breekt aan en moeder en dochter maken kennis met Jan-Joris, de alternatieve vogelkenner en met Eddy de rondborstige Bourgondiër. Het lijkt een avond te worden om nooit meer te vergeten.

Of de vonk overslaat kunnen we u nog niet onthullen, dat het vonken zal geven kunnen we u echter wel garanderen. Kortom: een avondje heerlijk gezond lachen!

 

Praktisch

Wanneer: vrijdag 28 april - 20u00

Waar: GC Forum - Speiestraat 16 Wervik

Info & tickets: www.wervik.be - 056 95 24 17

Created at: 18/04/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid