De Koe: Hellogoodbye

HelloGoodbye is een komedie zonder midden, met op scène een constante stroom van vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken. 
In HelloGoodbye laten zeven acteurs in een symbiose van ontvangst- en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan.
Want niemand blijft.

Een stuk zonder midden.

De KOE is nog niet klaar met het midden. Daar waar in Beckett Boulevard het midden werd gezocht, proberen we dit in HelloGoodbye juist te ontlopen. We zoomen deze keer in op het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk wordt enkel opgebouwd met aankomst- en vertrekscènes uit Russische en westerse literatuur aangevuld met eigen teksten.

Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee, en welke bagage laten we achter?
Wat geven we daarover prijs tijdens een ontmoeting? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom kunnen de mensen die hun jas aan doen om weg te gaan maar niet vertrekken? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen? 

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 19 januari 2018 - 20u15

Waar: CC De Steiger - Waalvest 1, Menen

Info & tickets: https://ccdesteiger.be/nl/programma/theater/de-koe-hellogoodbye.html

Created at: 04/01/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid