Claire Croizé/ Action Scénique - Evol

Claire Croizé gaat voor elk van haar creaties op zoek naar een nieuwe relatie met muziek, zonder te willen illustreren. En dat merk je tijdens haar dansvoorstelling "Evol".

Het werk van Claire Croizé kenmerkt zich door de focus op de schoonheid van bewegingen van de dansers en is steeds een lust voor het oog. Haar danstaal werpt een liefdevolle blik op het lichaam en zijn bewegingen. EVOL wil die liefde met het publiek delen.

 

"EVOL" is niet alleen het woord LOVE achterstevoren gespeld, maar ook de naam van een album van de rockband Sonic Youth. En daar stopt de link naar de rockmuziek niet want het album 'The Rise and Fall of Ziggy Stardust and The Spiders from Mars' van wijlen David Bowie ligt op de platenspeler tijdens deze beklijvende dansvoorstelling.

Naar aanleiding van Dag van de Dans zet CC De Schakel net voor deze dansvoorstelling (om 19u30) dans in de kijker tijdens een tentoonstelling over de dansproducties die de revue passeerden. Choreografe Sarah Bostoen blaast het dansarchief leven in en brengt haar eigen interpretatie van en rond het archiefmateriaal. Ook het publiek mag hierbij meedoen!

Trailer EVOL from ECCE on Vimeo.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 29 april - 19u30

Waar: CC De Schakel - Schakelstraat 8 Waregem

Info & tickets: www.ccdeschakel.be - 056 62 13 40

Created at: 18/04/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid