Café Congé

Tradities zijn er om in stand te houden. Zo denkt ook de Jeugdraad van Deerlijk. Voor de 17e keer al organiseren ze het muziekevenement Café Congé.

Een kronkelende houten toog, partytentjes van de jeugdraad, een mobiele podiumwagen, tafels en stoelen tussen alom aanwezige lichtkransen. Drie donderdagen is het gezelligheid troef in Deerlijk tijdens Café Congé. Een beginnende lokale band gecombineerd met een meer gevestigde waarde is het simpele maar oerdegelijke recept van Café Congé. 

Drie donderdagen is het gezelligheid troef in Deerlijk tijdens Café Congé. Er wordt geluisterd maar zeker ook gedanst op leeftijdsloze muziek van allerhande genres. De jeugddienst, jeugdraad en cultuurdienst slaan de handen in elkaar om er ook dit jaar weer iets spetterends van te maken. Er is weer voor elk wat wils voorzien. Pure onversneden ambiance brengt Café Congé dit jaar onder meer met The Black Gasolines, Radio Vader, Morphine Murphy, The Lumberjacks, K’zin, Undersea Summit en June For President. Zak dus zeker eens af naar het pittoreske Deerlijk om te genieten van een glaasje en meerdere muzikale noten.

Zin om van deze en nog andere bands te genieten op Deerlijks grondgebied? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Café Congé. Dit jaar gaan alle drie edities terug door in Centrumschool De Beuk, Sint-Amandusstraat 26 te Deerlijk. De optredens zijn volledig gratis en iedereen is welkom vanaf 20 uur om zich te laten gaan op de dansvloer of om gezellig te genieten van een sterk biertje.

Media Folder

Spot de UiTPAS caravan op Café Congé!

UiTPAS komt tijdens de zomer naar je toe! Met de UiTPAS caravan trekt UiT in de zomermaanden de regio rond. Heb je de caravan gespot? Kom ons dan zeker een bezoekje brengen. Aan de caravan krijg je meer informatie over UiTPAS, kan je GRATIS je persoonlijke UiTPAS registreren en alle pashouders kunnen er punten sparen en omruilen. Het loont dus de moeite om langs te komen. Neem een foto aan de caravan, post hem op Instagram of Facebook, vermeld #UiTinzuidwest en maak kans op onder meer een duikinitiatie, restaurantbon of beleef een leuke namiddag met 10 vriendjes in een indoor speelparadijs! 

Praktisch

Wanneer: Donderdag 5, 12 & 19 juli - 20u

Waar: Centrumschool De Beuk - Sint-Amandusstraat 26, Deerlijk

 

Created at: 21/06/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid