Café congé

Tradities zijn er om in stand te houden. Zo denkt ook de Jeugdraad van Deerlijk. Voor de 16e keer al organiseren ze het muziekevenement Café Congé.

Het concept blijft hetzelfde: een ideale mix van beginnende artiesten en gevestigde waarden en dit verspreid over drie verschillende edities. En het beste is: het is allemaal gratis! In tegenstelling tot vorig jaar, gaan dit keer terug alle edities door op de vertrouwde locatie van het event: centrumschool De Beuk.

Wat vorig jaar al een grandioos succes was, moet dit jaar nog beter kunnen, moet de Jeugdraad gedacht hebben. Haal alvast je dansbenen boven want Johnny Got Fat zorgt voor het pop punk party gehalte dankzij anthems van de jaren 90 en begin 2000! Wie meer van alternatieve akoestische rock houdt, mag het optreden van Other Than The Others zeker niet missen.

Ook Sens Unique is van de partij en belooft er een knallend feestje van te maken. Ze vieren namelijk hun 15-jarig bestaan en dat zal je gemerkt hebben op Café Congé! Het Deerlijkse volk is voor hen geen onbekend volk meer. Met hun folkrock à la Française speelden ze onder andere al op Deerlycke Folk en Dranouter.

Praktisch

Wanneer: donderdag 29 juni, 6 en 13 juli - 20u00

Waar: Centrumschool De Beuk - Sint Amandusstraat 26 Deerlijk

Info & tickets: facebookpagina Café Congé

 

Created at: 18/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid