Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe - 237 Redenen om door te gaan

Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven ? Hoe lang hebben ze nog ? Hoe willen ze herinnerd worden ? Is er leven na de seks ? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje?

De soulmates leggen elkaar het vuur aan de schenen. Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen. Ze omarmen de dood als deel van het leven of ze willen hun sterfelijkheid net bezweren door allerlei doelen te stellen. Een feelgood voorstelling over het leven zelf. Herkenbaar en persoonlijk net zoals in de vorige succesvoorstelling 237 redenen voor seks.

De pick-up wordt opnieuw van zolder gehaald voor plaatjes die de soundtrack van het leven vormen. De voorstelling heeft in wezen niets en tegelijk alles met de dood te maken. Ze spelen ermee, schuren ertegenaan en vragen zich af wat het betekent. De nieuwe 237 swingt opnieuw van begin tot einde, deels door de muziek, deels omdat de soulmates elkaar geestige en vileine speldeprikken uitdelen die ze evensnel weer bedekken met de mantel der liefde.

Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen die ofwel de dood omarmen als deel van het leven of deze juist willen bezweren door allerlei doelen te stellen.

Media Folder

Praktisch

Wanneer: Opgepast! deze voorstelling is uitgesteld naar 3 maart 2019 om 20u!

Waar: GC De Stringe - Ommersheimplein 5, Vichte

Info & tickets: cultuur@anzegem.be

 

Created at: 19/11/2018

Reactie toevoegen

Reacties

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid