A.A.P./Bolwerk - Bar de Luxe

Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat is ook Bolwerk niet ontgaan. Met A.A.P. Bar de Luxe geven ze het startschot van hun eerste gratis festivalavond.

Bolwerk is een plek op het kruispunt van jongeren, ondernemen en kunst. Centraal in de werking staan verwondering, ontmoeting en creatie. Maar waarvoor staat A.A.P. dan? Een Atypisch Atelier Publiek, ofwel de werkplaats, publieksplek en uitvalsbasis van Bolwerk waar installaties, producties en voorstellingen het licht zien.  

Op het programma van Bar de Luxe staat een speelse mix van theater, concert en food. Ontdek de prachtige kiekjes die fotografe Sandy Bogaerts op de gevoelige plaat vastlegde of neem een kijkje op de expo van "Wij: de reus". Wie liever van wat actie houdt, kan genieten van een try-out locatietheater door BOOSTER'S of een concertje meepikken van Sonido Gallo Negro. Laat je tot slot ook nog eens verbazen door de analoge projectie van Chemique Magique. 

Kan je er niet bij zijn voor de eerste editie van Bar de Luxe? Geen zorgen! Er staat ook nog een tweede editie gepland op vrijdag 9 juni! Klik hier voor meer info!
Wil je liever eens een workshop volgen? Maak dan in augustus kennis met een oude ambacht tijdens Homo Practicus XL! Klik hier voor meer info. 

Praktisch

Wanneer: vrijdag 19 mei - 17u00

Waar: A.A.P./Bolwerk - Spinnerijstraat 105 Kortrijk 

Info & tickets: info@bolwerk.be

Created at: 16/05/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid