Muzieksalon: Timur Sergeyenia

Salonmuziek is terug van weggeweest! Dankzij het project "Muzieksalon" wordt salonmuziek, zoals deze aan het begin van de 20e eeuw gespeeld werd, nieuw leven ingeblazen. 

Om de sfeer op te halen, gaan de concerten van "Muzieksalon" door op unieke locaties die zich er het best toe lenen. Zo vonden al een aantal klassieke concerten plaats in het stadskasteel 'Hôtel Falligan’, het erfgoedpronkstuk op de Gentse Kouter.

Dat is ook notaris Vincent Guillemyn niet ontgaan. Tijdens één van deze klassieke concerten was hij meteen gewonnen voor het concept en besloot hij ook zijn kasteel in Aalbeke ter beschikking te stellen voor deze concertformule. 

In de authentieke muziekrotonde van 'Kasteel Allart' in Aalbeke zullen op geregelde tijdstippen internationaal gerenommeerde solisten en ensembles te gast zijn. Dresscode van de avond is 'soirée', want de échte atmosfeer van het muzieksalon mag natuurlijk niet ontbreken. Zo waan je jezelf als lid van het 'Aristocratisch Salon' en wordt het een bijzondere belevenis voor iedereen! 

Dit keer is de briljante klaviervirtuoos Timur Sergeyenia aan de beurt. Hij is met zijn 40-jarig jubileum niet aan zijn proefstuk toe. Geniet van dit zomers openlucht concert en laat je meeslepen op de melodieën van Mozart, Chopin en Tsjaikovski. En dit terwijl je uitkijkt op een Engels landschapspark vol exotische bomen en struiken en verrassende elementen. 

Wie reserveert, wordt er verwelkomd met een glaasje en krijgt nadien een royale receptie aangeboden. Je krijgt zelfs de kans om er gemoedelijk te toasten met de musici. Iets wat in een klassieke concertzaal niet denkbaar is! Het is trouwens ook de uitgelezen kans om je kennissenkring nog meer uit te breiden. 

Praktisch

Wanneer: vrijdag 14 juli - 19u45

Waar: Kasteel Allart - Moeskroensesteenweg 95 Aalbeke 

Info & tickets: www.muzieksalon-salondemusique.com - 0475 23 98 01

 

Created at: 26/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid