BAT aan de leie

Een containersite onder de brug van een autostrade. Een doodse bedoening zou je denken, maar niets is minder waar! Dat bewijst Wevelgem BAT!

Wevelgem-BAT is een uniek en tof artistiek project voor jongeren tussen 14 en 30 jaar. Van woensdag 3 augustus tot zondag 28 augustus krijgt de containersite onder brug voor de tweede keer op rij een doel!  
 
De site verandert in een openbare living waar iedereen zijn goesting kan komen doen. Samen met anderen kan je hier de zotste projecten realiseren, workshops volgen en optredens checken. Daarnaast kan je ook de mooiste graffiti kunstwerken creëren, een lekker hapje en drankje aan de bar nuttigen of genieten van je zelfgemaakte picknick. BAT zorgt voor de mogelijkheden en ondersteunt iedereen die hier wil komen werken. Alles kan. The sky is the limit!

Onder begeleiding van kunstenaars Ot Bastiaanse en Reinout Dewulf krijgen jouw artistieke projecten vorm. BAT zorgt voor sfeer, elektriciteit, sanitair en heel veel mogelijkheden! De rest is aan jullie. Kom af met je ideeën, materiaal, kennis, vaardigheden,... Laat van jullie horen!

Praktisch

Wanneer: woensdag 2 augustus tem zondag 27 augustus 

Waar: onder de brug van de E403, langs de Leie 

Info & tickets: www.wevelgembat.strikingly.com

 

Created at: 23/06/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid