Zomervierdaagse Vision

Zomer 4-daagse met Nele Vandezande & Kurt Pattyn Ons lichaam bestaat 4 sferen; bekkensfeer, buiksfeer, borstsfeer en hoofdsfeer. Elke sfeer is een toegangspoort om ons lichaam te verbinden met het grotere geheel en heeft zijn specifieke krachten. In deze zomerweek gaan we aan de slag met de krachten van de hoofdsfeer. Reeds duizenden jaren spreken oudere culturen van: de zetel van de ziel, het ...


Waar
Souldance
Overheulestraat 237, 8560 Moorsele
Wanneer
Van 6 juli 2020 tot 9 juli 2020
Organisatie
Souldance
Prijs
€ 350.0 Basistarief: 350,00 €
Reservatie
info@souldance.be
www.souldance.be/the-core-het-centrum...
Contact
info@souldance.be
Leeftijd
18+
Links

Zomer 4-daagse met Nele Vandezande & Kurt Pattyn

Ons lichaam bestaat 4 sferen; bekkensfeer, buiksfeer, borstsfeer en hoofdsfeer. Elke sfeer is een toegangspoort om ons lichaam te verbinden met het grotere geheel en heeft zijn specifieke krachten.

In deze zomerweek gaan we aan de slag met de krachten van de hoofdsfeer. Reeds duizenden jaren spreken oudere culturen van: de zetel van de ziel, het kristallen paleis, het derde oog, enz.

Via dans en beweging, ceremonie en energetische oefeningen maken we contact met de vaak “sluimerende” krachten. Op die manier gaan we o.a. aan de slag met thema’s zoals intuïtie, helderheid, bewustzijn, gewaarzijn en synthese.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid