Zomerplein: Absynthe Minded duo

Op donderdag 30 juli verwelkomen we Absynthe Minded in duo op ons zomerplein in een unieke en sfeervolle buitenlocatie in het verlengde van Spikkerelle aan de voet van de idyllische Scheldemeersen. ABSYNTHE MINDED (DUO) - ‘RIDDLE OF THE SPHINX’ Bert Ostyn (zang/gitaar) Toon Vlerick (gitaar) Met nieuwe worp ‘Riddle Of The Sphinx’ etaleert Absynthe Minded goesting, een ongebreidelde drang naar ...


Waar
evenemententerrein GC Spikkerelle
Scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €

Op donderdag 30 juli verwelkomen we Absynthe Minded in duo op ons zomerplein in een unieke en sfeervolle buitenlocatie in het verlengde van Spikkerelle aan de voet van de idyllische Scheldemeersen.
ABSYNTHE MINDED (DUO) - ‘RIDDLE OF THE SPHINX’
Bert Ostyn (zang/gitaar)
Toon Vlerick (gitaar)
Met nieuwe worp ‘Riddle Of The Sphinx’ etaleert Absynthe Minded goesting, een ongebreidelde drang naar vernieuwing en een flinke portie lef. Lef om, na een carrière van vijftien jaar doorspekt met tijdloze Belpop-klassiekers zoals ‘Envoi’ en ‘My Heroics, Part One’, de artistieke ziel in vraag te stellen en nieuwe muzikale horizonten te verkennen.

Hun zevende langspeler, voorafgegaan door straffe singles ‘Mixing The Medicine’, ’Hell Hole’, ‘Riddle Of The Sphinx’ en ‘Cherry Picking’ herbergt twaalf frisse indie-popsongs gewikkeld in een uitgepuurde productie (Wouter Vlaeminck aan de knoppen) waarbij her en der een vleug electronica opduikt. Met de kenmerkende, warme stem van Bert Ostyn erbovenop. Onbevangen songwriterschap in zijn meest zuivere vorm.

Het iconische artwork dat de wondere wereld van ‘Riddle Of The Sphinx’ perfect weergeeft is van de getalenteerde hand van illustrator Artuur Vandekerckhove.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid