Zilverroutes

We stellen vijf wandelroutes voor die toegankelijk zijn voor iedereen. Elke wandelroute heeft een verharde ondergrond en onderweg vind je max. na 250 m comfortabele zitbanken waar je even op adem kan komen. Dit is perfect voor wie meer wil bewegen en de eigen levenskwaliteit wil verbeteren. Het startpunt en de afstand is voor elk van de vijf wandeltrajecten verschillend . Wel vormen alle ...


Waar
Doorheen Kortrijk
- , 8500 Kortrijk
Wanneer
Organisatie
Stad Kortrijk
Contact
Fax: 056278000
Links

We stellen vijf wandelroutes voor die toegankelijk zijn voor iedereen. Elke wandelroute heeft een verharde ondergrond en onderweg vind je max. na 250 m comfortabele zitbanken waar je even op adem kan komen. Dit is perfect voor wie meer wil bewegen en de eigen levenskwaliteit wil verbeteren.

Het startpunt en de afstand is voor elk van de vijf wandeltrajecten verschillend . Wel vormen alle wandelroutes een lus zodat je op om het even welk punt kan starten.

Begijnroute 2760 m
Broelroute 2560 m
Leieroute 4874 m
Heuleroute 1380 m
Markeroute 2586 m

De overzichtelijke brochure geeft enerzijds een inzicht over het wandeltraject van de vijf wandelingen met de rustplaatsen en bevat anderzijds een woordje uitleg over de historische en/of belangrijke bezienswaardigheden.
Je vindt de brochure via https://www.kortrijk.be/zilverroutes

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid