Yoga voor senioren

Veel mensen weten niet goed wat te verstaan onder het woord ‘yoga'. Al te vaak roept dit woord beelden op van mensen die in allelei soorten onmogelijke houdingen aan het mediteren zijn. Maar niets is minder waar. Yoga is een lichaamsactiviteit waarbij gewerkt wordt aan de ademhaling, de doorbloeding van de spieren en het energiepeil. Specifiek voor 55+'ers worden oefeningen aangeboden die voor ...


Waar
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sportdienst Deerlijk
Prijs
€ 20.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.0 Basistarief: 20,00 €
Contact
Fax: 056 77 73 19
Leeftijd
65+

Veel mensen weten niet goed wat te verstaan onder het woord ‘yoga'. Al te vaak roept dit woord beelden op van mensen die in allelei soorten onmogelijke houdingen aan het mediteren zijn. Maar niets is minder waar. Yoga is een lichaamsactiviteit waarbij gewerkt wordt aan de ademhaling, de doorbloeding van de spieren en het energiepeil. Specifiek voor 55+'ers worden oefeningen aangeboden die voor iedereen haalbaar zijn, man of vrouw, net 55 of al ietsje meer ... De lessen zijn gericht naar mensen met al enige yoga-ervaring. Ben je niet zeker als jij hier wel bij past? Kom dan eens langs en vraag informatie aan de lesgever.

Op donderdag (niet tijdens de schoolvakanties en op 15 februari, 29 maart, 3 en 10 mei ) van 10.00 tot 11.15 uur in OC d'Iefte, Hoogstraat 122.
Nieuwe deelnemers graag op voorhand eens bellen naar 056 77 73 19

Heb je een UiTPAS? Spaar een punt per les. In ruil voor 10 punten krijg je 2 lessen gratis en betaal je slechts 17 euro per lessenreeks.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid