Yoga voor bijzondere kinderen

Elk kind/tiener is bijzonder op zijn eigen manier, maar de ontwikkeling verloopt niet altijd vanzelfsprekend. Het kan zijn dat je kind een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking heeft zoals het Syndroom van Down, autisme, ADHD en/of leermoeilijkheden, verminderde ontwikkeling van het zien of horen… We stemmen de les af op de mogelijkheden van de kinderen. Laatste les 29/6/2016.


Waar
Kristina's yoga studio
bellegemstraat 55, 8550 Zwevegem
Wanneer
Op afspraak
Organisatie
kristina's yoga studio
Prijs
€ 5.0 Proefles: 5 euro
Contact
info@kristinayoga.be
Links

Wat is yoga voor bijzondere kinderen ?
Elk kind/tiener is bijzonder op zijn eigen manier, maar de ontwikkeling verloopt niet altijd vanzelfsprekend. Het kan zijn dat je kind een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking heeft zoals het Syndroom van Down, autisme, ADHD en/of leermoeilijkheden, verminderde ontwikkeling van het zien of horen… We stemmen de les af op de mogelijkheden van de kinderen. Yoga voor bijzondere kinderen wordt gegeven in kleine groepjes (max. 4 kinderen). Via (eventueel aangepaste) houdingen, ademhaling, verhaal, spelletjes wordt er gewerkt aan soepeler worden, coördinatie, balans, ontspanning, lichaamsbesef... Het is hun grenzen verkennen en herkennen maar er wordt ook gestimuleerd te groeien in hun mogelijkheden met respect voor eigen lichaam. Voor de kinderen/tieners is het vooral maken van veel plezier!

Voor wie?
Kinderen met een beperking (mentale leeftijd ongeveer 4-10 jaar)

Waar?
Kristina’s Yoga studio
Bellegemstraat 55
8550 Zwevegem

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid