YEVGUENI 20°20°20°

IN 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. En de aanloop daarnaartoe leek meteen ook het goeie moment voor iets anders. Iets speciaals. Drums en elektrische gitaren worden even achterwege gelaten, een paar maanden congé voor Stef en Patrick dus. Een cello en een viool vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. Yevgueni trekt met een ...


Waar
Sint Martinuskerk
Kerkstraat , 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 23.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.6 Basistarief: 23,00 €; -26: 22,00 €; +65: 22,00 €; ABO: 22,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

IN 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. En de aanloop daarnaartoe leek meteen ook het goeie moment voor iets anders. Iets speciaals.
Drums en elektrische gitaren worden even achterwege gelaten, een paar maanden congé voor Stef en Patrick dus. Een cello en een viool vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas.

Yevgueni trekt met een heel bijzondere tournee langs 30 kerken doorheen Vlaanderen. Ook wij zijn dit seizoen bij de gelukkigen, met een passage in de Avelgemse Sint-Martinuskerk.

Een unieke, nooit geziene bezetting.
Maar daardoor ook een andere, eigenzinnige songkeuze.
Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het beste passen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid