Workshop voetreflexologie

Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om je gezondheid te bevorderen. Het is een massage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. Het werkt pijn verlichtend en preventief. Het zorgt voor een diepgaande ontspanning en beter energiepeil. Martine Moreel leert ons tijdens deze workshops de kneepjes van het vak. Je leert bij een andere deelnemer de ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
hetknooppunt@wevelgem.be
Telefoon: 056 43 20 80
Contact
hetknooppunt@wevelgem.be
Fax: 056 43 20 80

Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om je gezondheid te bevorderen.
Het is een massage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. Het werkt pijn verlichtend en preventief. Het zorgt voor een diepgaande ontspanning en beter energiepeil.

Martine Moreel leert ons tijdens deze workshops de kneepjes van het vak. Je leert bij een andere deelnemer de verschillende drukpunten en energiebronnen in de voet kennen, maar je geniet zelf ook van een behandeling.

Je kunt uiteraard ook onmiddellijk met een partner inschrijven. Ben je alleen? Geen probleem dan zorgen wij voor een oplossing.

Kun je slechts een van beide sessies deelnemen, dat is geen enkel probleem.

Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Kostprijs: 5 euro per sessie, dus 10 euro voor beiden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid