workshop VESTJE

Als sinds 2011 ontwerpt en maakt Fleur Sintobin kledij op maat. Haar oog voor schoonheid, details, vorm en materie kan ze hierin combineren. De passie voor creëren deelt ze graag in haar workshops. Het is een balans tussen alleen zijn in haar eigen atelier en maken met anderen. In deze workshop reeks van 6 lessen maken we samen een leuk vestje. De juiste maat kiezen, het patroon uit het ...


Waar
De Maakkamer
Nieuwstraat 6, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
De Maakkamer
Prijs
€ 115.0 Basistarief: 115,00 €
Reservatie
www.demaakkamer.be
Contact
info@demaakkamer.be
Leeftijd
18+
Links

Als sinds 2011 ontwerpt en maakt Fleur Sintobin kledij op maat. Haar oog voor schoonheid, details, vorm en materie kan ze hierin combineren. De passie voor creëren deelt ze graag in haar workshops. Het is een balans tussen alleen zijn in haar eigen atelier en maken met anderen.

In deze workshop reeks van 6 lessen maken we samen een leuk vestje.
De juiste maat kiezen, het patroon uit het tijdschrift overtekenen, het patroon op de stof overnemen, knippen en samen naaien: we doen stap voor stap alles samen.

Voor deze reeks heb je een minimale basiservaring nodig. Dit is zeker ook geschikt voor mensen die nog niet zo vaak gestikt hebben.

Alle materiaal is aanwezig: naaimachine, overlock, strijkijzer, potlood, kopspelden, stofkrijt, …
inclusief patroon vestje. Er wordt elke les koffie, thee en water voorzien.
exclusief stof, naaigaren, fournituren en patroonpapier

van Start naar Continue, VEST zijn 6 lessen, telkens op dinsdag van 13.30-16u, wekelijks
14/1 - 21/1 - 28/1 - 4/2 - 11/2 - 18/2

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid