Workshop thee - UITGESTELD

Vanwege de verstrengde coronamaatregelen stellen we deze activiteit uit. Van zodra er een nieuwe datum is, wordt die hier gecommuniceerd. De theesommeliers van Or Tea? geven je praktische tips om zelf een lekkere kop thee, icetea of cocktails met thee te maken. Uiteraard gaan we ook thee proeven én er aan ruiken. Als volwaardige theesommeliers nemen we je in een workshop mee op ontdekkingsreis ...


Waar
Bibliotheek Waregem
Boekenplein 1, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Bibliotheek Waregem
Prijs
€ 20.0 Basistarief: 20,00 €
Reservatie
waregem.bibliotheek.be/agenda/worksho...
Contact
bibliotheek@waregem.be
Fax: 056 62 13 70
Leeftijd
18+
Links

Vanwege de verstrengde coronamaatregelen stellen we deze activiteit uit. Van zodra er een nieuwe datum is, wordt die hier gecommuniceerd.

De theesommeliers van Or Tea? geven je praktische tips om zelf een lekkere kop thee, icetea of cocktails met thee te maken. Uiteraard gaan we ook thee proeven én er aan ruiken.

Als volwaardige theesommeliers nemen we je in een workshop mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van de thee. Naast het proeven en ruiken van verschillende soorten thee, geven we je tips om thuis de beste thee te kunnen zetten. Verwacht je zeker ook aan leuke thee-anekdotes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid