Workshop dans Jac Delsing & Eliane De Gendt

Gymfed organiseert in samenwerking met Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw voor het 2de jaar op rij een workshop met Jac Delsing en Eliane De Ghendt. Een unieke kans om heel wat danservaring op te doen!! Jac Delsing is een buitengewoon fenomeen in de danswereld. Hij is choreograaf en danspedagoog. Hij is tevens eredocent aan de KU Leuven en docent postgraduaat dans aan de Katho Reno te Torhout. ...


Waar
Sporthal Ter Leie
Hospitaalstraat 10A, 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
28/02 van 00:00 to23:59
Organisatie
Sportgroep Vaste Vuist Lauwe
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
Reservatie
www.gymfed.be
Leeftijd
13+
Links

Gymfed organiseert in samenwerking met Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw voor het 2de jaar op rij een workshop met Jac Delsing en Eliane De Ghendt.
Een unieke kans om heel wat danservaring op te doen!!
Jac Delsing is een buitengewoon fenomeen in de danswereld. Hij is choreograaf en danspedagoog. Hij is tevens eredocent aan de KU Leuven en docent postgraduaat dans aan de Katho Reno te Torhout. Jac is dus een pionier op gebied van jazzdans en voor vele dansdocenten in het binnen- en buitenland nog steeds een lichtend voorbeeld. Jac Delsing heeft zelf een eigen dansgezelschap en verzorgt als artistiek leider al hun hoogstaande optredens, gewaardeerd tot ver buiten onze landsgrenzen. Eliane de Gendt specialiseerde zich, als leerling van Jac Delsing, in de jazzdans aan de Universiteit van Leuven, waar zij nog steeds werkt. Daarnaast geeft ze in diverse landen binnen en buiten Europa les.
De workshop staat open voor alle dansers vanaf middelbaar tot en met volwassenen, die hun technieken verder willen uitbreiden.

Voor volledige duur €15 semi-gevorderden of gevorderden
Voor volledige duur (niet-leden) €25 semi-gevorderden of gevorderden

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid