Workshop Astrologie in de realiteit van vandaag

Astrologie wordt al millennia lang bestudeerd en groeit telkens mee met de inzichten van elke periode. Hoe is het gesteld met Astrologie in de (vaak rationeel getinte) realiteit van vandaag? In de lezing - workshop Astrologie in de realiteit van vandaag zullen we vernemen hoe astrologie een nauwe aansluiting heeft gevonden bij de meest geavanceerde wetenschappelijke inzichten. We zullen ...


Waar
Bloom
Kortrijkseweg 353, 8791 Beveren-Leie (Waregem)
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 18.0 Basistarief: 18,00 €
Reservatie
hallo@bloom.be
www.bloom.be/trainingen/astrologie-in...
Telefoon: +32 56 48 49 52
Contact
hallo@bloom.be
Fax: +32 56 48 49 52
Leeftijd
18+
Links

Astrologie wordt al millennia lang bestudeerd en groeit telkens mee met de inzichten van elke periode. Hoe is het gesteld met Astrologie in de (vaak rationeel getinte) realiteit van vandaag?

In de lezing - workshop Astrologie in de realiteit van vandaag zullen we vernemen hoe astrologie een nauwe aansluiting heeft gevonden bij de meest geavanceerde wetenschappelijke inzichten. We zullen vernemen hoe astrologie praktische, aanvullende informatie kan verschaffen in tal van menselijke contacten: of het nu aanwervingsprocedures zijn, relationele inzichten tussen ouders en kinderen, partners of werknemers en werkgevers.
Astrologie kan een heel verrassend licht werpen op therapeutische alternatieven, zoals: psychotherapie over hypnose, EFT, reiki, familieopstellingen en homeopathie. Ook gaat astrologie in deze gebruiken een positieve en steeds belangrijkere rol spelen.

Kortom: astrologie als een heel bruikbaar en modern medium, ook in de 21e eeuw! Wat astrologie voor jou persoonlijk kan betekenen, achterhaal je tijdens deze bijzondere workshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid