Winterwandeling

Ook tijdens deze koude wintermaand is een wandeling meer dan op zijn plaats! Kleed je dik of wandel je warm. We vertrekken pas om 15.45 uur vanuit Het Knooppunt zodat we kunnen genieten van de kerstverlichting in het mooie centrum van Gullegem. Bovendien zorgen we voor een glaasje glühwein of warme verse chocolademelk onderweg. We zorgen ervoor dat de wandeling toegankelijk is voor mensen in ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Prijs
€ 1.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.2 Basistarief: 1,00 €
Reservatie
hetknooppunt@wevelgem.be
Telefoon: 056 43 20 80
Contact
hetknooppunt@wevelgem.be
Fax: 056 43 20 80

Ook tijdens deze koude wintermaand is een wandeling meer dan op zijn plaats! Kleed je dik of wandel je warm. We vertrekken pas om 15.45 uur vanuit Het Knooppunt zodat we kunnen genieten van de kerstverlichting in het mooie centrum van Gullegem.
Bovendien zorgen we voor een glaasje glühwein of warme verse chocolademelk onderweg.

We zorgen ervoor dat de wandeling toegankelijk is voor mensen in een rolwagen. Heb je zelf geen begeleider voor je rolwagen, dan zoeken wij een vrijwilliger. Heb je het moeilijk om zelf naar hier te komen, laat ons gerust iets weten, wij komen je dan ophalen.
Wil je graag een rolwagen begeleiden tijdens de wandeling, laat ons dan zeker iets weten!

We sluiten de wandeling af met het eten van heerlijke kerstkoeken. Als je liever geen kerstkoeken eet, kun je het ook bij wandelen alleen houden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid