Wim Opbrouck & Ron Reuman - TV Tunes KNT revisited

Vijftien jaar geleden was de voorstelling ‘TV-Tunes K.N.T.’ van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Het idee was eenvoudig: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. Nu is er, op verzoek van velen, een herneming van hun eerste ‘TV-Tunes K.N.T’. De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddestoelenbos, Beertje ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 21.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.2 Basistarief: 21,00 €; -26: 20,00 €; +65: 20,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Contact
Fax: 056653090
Leeftijd
18+
Links

Vijftien jaar geleden was de voorstelling ‘TV-Tunes K.N.T.’ van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Het idee was eenvoudig: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek.
Nu is er, op verzoek van velen, een herneming van hun eerste ‘TV-Tunes K.N.T’. De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddestoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus.
Laat je meevoeren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar TV-tunes.
Bezetting: Wim Opbrouck (zang en piano), Ron Reuman (drums), Bart Buls (bas), Nele Paelinck (viool en accordeon), Roeland Vandemoortele (elec. gitaar), Manu Huylebroeck (acc. gitaar) en Yves Fernández-Soliño (trompet).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid