Werken in de Cloud DCV 30/09/2019

Wat is de cloud en hoe werkt deze technologie? Via het internet verbind je je met een server die eender waar kan staan, waar je je data veilig kan opslaan en alle nodige data kan bekijken en gebruiken. Tijdens de workshop maken we gebruik van Google Drive. Als bezitter van een Androidtoestel heb je als account een opslagcapaciteit van niet minder dan 15 gigabyte om daar je documenten te ...


Waar
dienstencentrum De Vlinder
Kollegeplein 5, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienstencentrum De Vlinder
Prijs
€ 6.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.2
Contact
devlinder@zbharelbeke.be
Telefoon: 056 73 53 90

Wat is de cloud en hoe werkt deze technologie? Via het internet verbind je je met een server die eender waar kan staan, waar je je data veilig kan opslaan en alle nodige data kan bekijken en gebruiken.
Tijdens de workshop maken we gebruik van Google Drive. Als bezitter van een Androidtoestel heb je als account een opslagcapaciteit van niet minder dan 15 gigabyte om daar je documenten te bewaren (of te back-uppen).
We bekijken ook Google Foto’s waar een back-up gemaakt wordt van je foto’s en video’s met een gratis onbeperkte opslagruimte.
Voor de sessie breng je je Androidsmartphone of -tablet (opgeladen) mee.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid