Welke vis eten we vandaag?

De Belg verbruikt gemiddeld 10 kg vis per persoon per jaar. Dat is niet zo veel in vergelijking met de 70 kg van de Japanners, maar toch voldoende om een juiste keuze te willen maken. Maar hoe maak je een duurzame keuze? Wat betekenen de verschillende labels die je vindt op de verpakking? En bestaat er zoiets als een 'visseizoen'. De Belg verbruikt gemiddeld 10 kg vis per persoon per jaar. Dat ...


Waar
OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Gezinsbond Moorsele
Prijs
€ 8.0 € 8 voor leden - € 12 voor niet leden
Reservatie
rosemie_witdouck@hotmail.com
www.gezinsbondmoorsele.be
Telefoon: 056420291
Contact
rosemie_witdouck@hotmail.com
Telefoon: 056420291
Leeftijd
18+
Links

De Belg verbruikt gemiddeld 10 kg vis per persoon per jaar. Dat is niet zo veel in vergelijking met de 70 kg van de Japanners, maar toch voldoende om een juiste keuze te willen maken. Maar hoe maak je een duurzame keuze? Wat betekenen de verschillende labels die je vindt op de verpakking? En bestaat er zoiets als een 'visseizoen'.

De Belg verbruikt gemiddeld 10 kg vis per persoon per jaar. Dat is niet zo veel in vergelijking met de 70 kg van de Japanners. Hoe maken we een duurzame keuze ? Wat betekenen de verschillende labels die je vindt op de verpakking. En bestaat er zoiets als een ‘visseizoen’? Vrijdag visdag is een gekende spreuk. Hoe en wanneer genieten we best van de vis uit onze Noordzee. Sonja Azou zal ons begeleiden tijdens deze kookles en maakt samen met ons een aantal visgerechten klaar. Graag een snijmesje en snijplank voorzien. Wij zorgen voor een passend wijntje. Deze workshop gaat door in de leskeuken van OC De Stekke. Inschrijven kan tot 7 november bij Rosemie: 056/42.02.91 rosemie_witdouck@hotmail.com

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid