Watergewenning 3de kleuterklas Groep 1

Voor kinderen van het derde kleuter zo worden de vaardigheden aangeleerd, om nadien veilig te leren zwemmen. - Zonder hulp springen van de badrand in het water - Kopje onder water en belletjes blazen onder water - Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden Deze proefjes kunnen afgelegd worden in het zwembad Ter Leie, bij voorkeur tijdens minder drukke momenten. Je vraagt aan één ...


Waar
Zwembad Ter Leie
Speiestraat 32, 8940 Wervik
Wanneer
Van 16 maart 2019 tot 28 september 2019 (za van 16:00 tot 16:45,
Organisatie
Dienst Vrije Tijd Wervik
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €; Niet Inwoners stad Wervik: 38,00 €; Sociaal tarief: 5,00 €
Reservatie
www.wervik.be/webshop
Leeftijd
3+
Links

Voor kinderen van het derde kleuter zo worden de vaardigheden aangeleerd, om nadien veilig te leren zwemmen.

- Zonder hulp springen van de badrand in het water
- Kopje onder water en belletjes blazen onder water
- Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden

Deze proefjes kunnen afgelegd worden in het zwembad Ter Leie, bij voorkeur tijdens minder drukke momenten. Je vraagt aan één van de redders mo de proefjes af te nemen.

Oefening baart kunst, als ouders komen jullie best regelmatig met de kindjes naar het zwembad, om er te spelen in het water en spelenderwijs de zwemvaardigheden aan te leren.

Opgelet!
Voor deze zwemcursussen kan ENKEL en ALLEEN via de webshop van stad Wervik, vanaf woensdag 10 juli 2019 om 17 uur ingeschreven worden. www.wervik.be/webshop. Je kan je al op voorhand registreren, als nieuwe gebruiker, door in te loggen met je e-ID.

Geen PC, inschrijven kan je dan in de bibliotheek

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid