VUURTHEATER PASSA IL TEMPO - SPROOKJES ENZO, PIETRO CHIARENZA

Vuurtheater en circus ontmoeten elkaar in deze openluchtvoorstelling over het verglijden van de tijd voor (5+) en alle volwassenen. Diep in het bos ligt er een magische plek: een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld wordt ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. Diep in het bos zijn er drie deuren. Achter de eerste deur zit het leven van een kind. Een ...


Waar
De Dwarsschuur
Peperstraat , 8560 Gullegem (Wevelgem)
Wanneer
31/10 van 19:00 to22:00
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Vuurtheater en circus ontmoeten elkaar in deze openluchtvoorstelling over het verglijden van de tijd voor (5+) en alle volwassenen.

Diep in het bos ligt er een magische plek: een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld wordt ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. Diep in het bos zijn er drie deuren. Achter de eerste deur zit het leven van een kind. Een klein meisje verkoopt lucifers en zaait overal vlammetjes. Achter de tweede deur staat de vrouw: als jonge luciferverkoopster oogst zij haar vurige momenten. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt. Het vuur vertelt vele verhalen. Poppen, wielen, zandlopers, ramen, vleugels, trappen… het vuur tekent ze voor jou in het donker.

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee naar de Dwarsschuur voor deze magische openluchtvoorstelling! Voor iedereen vanaf 5 jaar.

EXTRA | Voor de voorstelling is er een kindvriendelijk gezinsparcours rond 'Día de los Muertos’ (gekend van de animatiefilm Coco) voorzien. Bij de wandeling zijn er een aantal haltes waar telkens iets te beleven is (verkleden, animatie,..). De wandeling start op verschillende momenten: 17.15 uur, 17.30 uur, 17.45 uur, 18 uur en 18.15 uur. Dit parcours is gratis bij de voorstelling, maar we vragen wel in te schrijven voor de wandeling via het cultuurcentrum.

UiTPAS: kom gratis naar de voorstelling in ruil voor 24 UiTPASpunten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid