Vrijwilligersopleiding: Module 2: Beheermateriaal: gebruik, onderhoud en veiligheid - HELAAS AFGELAST

Na de succesvolle cursus natuurbeheer willen we dieper ingaan op een aantal specifieke thema’s. Op basis van de input van cursisten en vrijwilligers selecteerden we 3 thema’s voor het voorjaar van 2019. Je kunt inschrijven voor één of meerdere modules. Zie meer info hieronder. Module 2: Beheermateriaal: gebruik, onderhoud en veiligheidVele vrijwilligers van Natuurpunt zijn bijna dagelijks met ...


Waar
NEC De Rand
Rijksweg , 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuur.koepel
Reservatie
Bestel tickets, Bestel tickets
Contact
hans@natuurkoepel.be
Telefoon: 0487 64 45 85
Links

Na de succesvolle cursus natuurbeheer willen we dieper ingaan op een aantal specifieke thema’s. Op basis van de input van cursisten en vrijwilligers selecteerden we 3 thema’s voor het voorjaar van 2019. Je kunt inschrijven voor één of meerdere modules. Zie meer info hieronder.

Module 2: Beheermateriaal: gebruik, onderhoud en veiligheid

Vele vrijwilligers van Natuurpunt zijn bijna dagelijks met het beheer van de natuurgebieden. Maar welk beheermateriaal is er voorhanden en hoe dien je dit te gebruiken? Wat met ergonomie en onderhoud? Tijdens deze voormiddag gaan we met verschillende machines aan de slag in Bergelen.

Meer info over module 1: Wetgeving, gebruiksovereenkomsten en natuurbeheerplan: 26/02/2019

Meer info over module 3: Gefaseerd maaibeheer en sinusbeheer: 27/04/2019

Prijs

De opleiding is gratis voor actieve vrijwilligers.

Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met tineke.thijs@cvn.natuurpunt.be.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid